Profesionale

Krem Orchid per Floket

0nga 5
(0)
 • Kremi me ekstraktet e bishtit te kalit dhe ginsengut ka ne permbajtje formule speciale, e cila i dedikohet flokeve te thate, te demtuar dhe te brishte. Gjithashtu promovon rritjen e flokeve dhe i ben...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Serum Orchid per Floket

0nga 5
(0)
 • Serumi me ekstraktet e bishtit te kalit dhe ginsengut ka ne permbajtje formule speciale, e cila i dedikohet flokeve te thate, te demtuar dhe te brishte. Gjithashtu promovon rritjen e flokeve dhe i be...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Bjonde Mesatare Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:7.0   Ngjyra:Medium Blond - Bjonde Mesatare Forcon flokun kunder thy...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Smerald Jeshil Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:8.13   Ngjyra:Green Emerald - Smerald Jeshil Forcon flokun kund...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

E Hirët Mesatare Bjond Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:7.01   Ngjyra:Medium Ash Blond - E Hirët Mesatare ...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Bezhë Mesatare Bjond Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:7.32   Ngjyra:Medium Beige Blond - Bezhë Mesatare Bjond Fo...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

E Purpurt Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:5.2   Ngjyra:Mauve - E Purpurt Forcon flokun kunder thyerjeve ...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Mat Natyral i Lehtë Bjond Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:8.07   Ngjyra:Light Matt Natural Blond - Mat Natyral i Lehtë Bjo...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Bjonde e Artë i Lehtë Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:8.3   Ngjyra:Light Golden Blond - Bjonde e Artë i ...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Mat Natyral Bjond Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:7.07   Ngjyra:Matt Natural Blond - Mat Natyral Bjond Forcon flokun k...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Ulli i Lehtë Bjond Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:8.11   Ngjyra:Light Olive Blond - Ulli i Lehtë Bjond Forco...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Dëborë e Lehtë Bjond Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:12.00   Ngjyra:Light Snowy Blond - Dëborë e Lehtë...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Vjollcë - Manushaqe Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:7.92   Ngjyra:Violet - Vjollcë - Manushaqe Forcon flo...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Bjonde Shumë e Lehtë Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:11.0   Ngjyra:Very Light Blond - Bjonde Shumë e Lehtë ...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Dru i Kuq Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:4.5   Ngjyra:Mahogany - Dru i Kuq Forcon flokun kunder thyerjev...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Bjonde Argjendi Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:8.001   Ngjyra:Silver Blond - Bjonde Argjendi Forcon flokun kun...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Gështenjë e Mesme Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:7.23   Ngjyra:Medium Chestnut - Gështenjë e Mesme For...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Shegë e Kuqe Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:6.66   Ngjyra:Pomegranate Red - Shegë e Kuqe Forcon flokun...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Kafe Sumeriane Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:5.12   Ngjyra:Sumerian Brown - Kafe Sumeriane Forcon flokun kunder t...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë

Kafe e Mesme Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

0nga 5
(0)
 • Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:4.0   Ngjyra:Medium Brown - Kafe e Mesme Forcon flokun kunder t...
Disponueshmëria:

500në magazinë

0 Shto në shportë