Vaj i drurit të sandalit

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 800 lekë
Për përdorim të jashtëm përdoret si stimulues seksual, dizifektant i traktit urinar dhe anti- cermë. Përbërja: - përdoret në Indi dhe në ishujt e Indisë lindore për përgatitjen e temjanit, mëndafshit, bojës dhe tekstilev...

Për përdorim të jashtëm përdoret si stimulues seksual, dizifektant i traktit urinar dhe anti- cermë. Përbërja: - përdoret në Indi dhe në ishujt e Indisë lindore për përgatitjen e temjanit, mëndafshit, bojës dhe tekstileve të kuqe prej pambuku dhe substanca aktive e njohur si Santalin mund të përftohet në formën e kristaleve të vogla të kuqe që nuk tretet në ujë dhe është i tretshëm në alkool. David thotë për drurin e sandalit - pema e drurit të sandalit rritet në malet e Kinës. Ato janë pemë të ngjashme me drurin e arrës. Gjethet e drurit të sandalit janë të vogla dhe të buta. Është një nga barnat që qëndron efektive për një vit. - Parfumi i drurit të sandalit: lëng vajor i trashë, me një aromë të veçantë që përdoret veçanërisht për gonorrenë. Ky vaj është një stimulant i fortë e i përkohshëm seksual. Përdorimi i tij i përsëritur është dëmtues i madh për trupin. Sasi e dozës mjekësore është 0.5 ml. - Druri i sandalit i merr dregëzat nga pema e drurit të sandalit, që rritet në Indi dhe në Australinë Perëndimore. Përdorimi: - Stimulues seksual. - forcon stomakun, parandalon urthin, bronshitin dhe dhembjet e kokës. - Forcon trupin, parandalon lodhjen dhe cermën. - Përdorimet kryesore të këtij vaji janë pastrimi i traktit urinar. Gjithashtu përdoret për të trajtuar gonorrenë dhe inflamacionin e uretrës dhe pastron mukozën e aparatit të frymëmarrjes. Doza: - nga jashtë kryesisht përdoret në doza të vogla. Në rastet e përdorimit të brendshëm përdoret më pak se një gjysëm luge çaji, pasi është përzier më parë me vajra të tjerë, si p.sh. me vajin e sesamit në raportin 1 me 5.

Bëni një Vlerësimi