Aloe vera termolocion relaksues kunder reumatizmes

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 2,090 lekë
KREM REUMATIZME   Më në fund Zgjidhja, Kremi per dhimbje shpine, Dhimbje ne kyce , dhe per artrit, Osteoartrit dhe hernie diskale.   Kremi i reumatizmes eshte i duhuri per ju! Dhe per te gjithe ata qe vuajne nga artroza, osteoporoza apo spondiliatroza zgjidhjen tashme do...
KREM REUMATIZME
 
Më në fund Zgjidhja,
Kremi per dhimbje shpine,
Dhimbje ne kyce , dhe per artrit,
Osteoartrit dhe hernie diskale.
 
Kremi i reumatizmes eshte i duhuri per ju! Dhe per te gjithe ata qe vuajne nga artroza, osteoporoza apo spondiliatroza zgjidhjen tashme do e gjejne vetem te ne!
Ky krem është superiore kundër dhimbjeve reumatike në:
•Shpatulla,
•Bërryla,
•Nyje të duarve dhe këmbëve,
•Gjunjë,
•Shpinë.
• Qafe
• Kembe te ftota
Kremi per Reumatizem
Sasia 100 ml
 
Përdorimi:
Aplikojeni 2 here ne ditë në vendin ku keni dhimbjen dhe masazhojeni për disa minuta dhe lëreni të veprojë.

Bëni një Vlerësimi