Spraji Cistus me ekstrakte te Cistus Incanus,mentes dhe vitamine C.

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 2,700 lekë
Zgjidhje e shpejte dhe efikase per mundimin qe ju jep fyti i skuqur apo i qelbezuar e i shoqeruar me temperature!☆Spraji Cistus me ekstrakte te Cistus Incanus,mentes dhe vitamine C.☆Vetem spruco 3 here ne dite dhe dhimbja iken. Thojuni lamtumire: Bajameve te qelbezuara. Skuqjes se fytit. ...

Zgjidhje e shpejte dhe efikase per mundimin qe ju jep fyti i skuqur apo i qelbezuar e i shoqeruar me temperature!
☆Spraji Cistus me ekstrakte te Cistus Incanus,mentes dhe vitamine C.
☆Vetem spruco 3 here ne dite dhe dhimbja iken.

Thojuni lamtumire:

  1. Bajameve te qelbezuara.
  2. Skuqjes se fytit.

Sasia 30 ml

Bëni një Vlerësimi