MICROSILVER SPRAJ PER GOJEN

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 1,400 lekë
Microsilver Spray per gojen   Shumicën e ditëve, ne jemi jashtë pjesën më të madhe të kohës. Ne punojmë, udhëtojmë, kemi angazhimet tona në përditshmëri, natyrisht, hamë dhe pimë. Gjatë kë...
Microsilver Spray per gojen
 
Shumicën e ditëve, ne jemi jashtë pjesën më të madhe të kohës.
Ne punojmë, udhëtojmë, kemi angazhimet tona në përditshmëri, natyrisht, hamë dhe pimë. Gjatë kësaj kohe, mikrobet, të tilla si viruse dhe baktere, kanë kushte ideale për t’u përhapur.
Nëse prishet ekuilibri natyror i florës sonë orale, i ashtuquajturi mikrobiomë orale, atëherë fillojnë edhe problematikat me gojën.
LR MICROSILVER PLUS Spraj Higjienizues ka një efekt freskues të menjëhershëm dhe të qëndrueshëm.
Formula e lehtë trajton zona të vështira për tu arritur - përfshirë hapësirat ndërdentale dhe në sajë të MicroSilver BGTM antibakteriale dhe antivirale, spraji largon 99.99% të të gjitha mikrobeve, siç janë bakteret dhe viruset.
MicroSilver BGTM krijon një film mbrojtës që vepron si një mburojë kundër mikrobeve deri në 12 orë. Për rutinën tuaj të higjienës personale ditore.
Parandalon formimin e pllakës, prishjen e dhëmbëve dhe sëmundjest periodontale dhe ka një efekt anti-inflamator.
Mentoli siguron menjëherë dhe në mënyrë efektive një frymë të freskët të qëndrueshme
Porosija ju vjen me poste brenda vendit. Pagesa kur merr produktin .
 

Bëni një Vlerësimi