ALOE VERA KREM I PASUR PER DUART

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 1,390 lekë
Krem shume i pasur i cili perthithet lehte, per duar vecanerisht te thata. Me 40% aloe vera dhe ekstrakt kalendule bio. Trajton intensivisht dhe mbron lekuren. Ndihmon ne rigjenerimin e lekures se plasaritur. ...

Krem shume i pasur i cili perthithet lehte, per duar vecanerisht te thata.

  • Me 40% aloe vera dhe ekstrakt kalendule bio.
  • Trajton intensivisht dhe mbron lekuren.
  • Ndihmon ne rigjenerimin e lekures se plasaritur.

Bëni një Vlerësimi