ALOE VERA KREM DELIKAT PER DUART

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 1,290 lekë
Krem per duart qe perthithet shpejt. Me 35% aloe vera dhe ekstrakt kalendule bio. Ushqen dhe hidraton. Duart behen te lemuara dhe te buta. ...

Krem per duart qe perthithet shpejt.

  • Me 35% aloe vera dhe ekstrakt kalendule bio.
  • Ushqen dhe hidraton.
  • Duart behen te lemuara dhe te buta.

Bëni një Vlerësimi