ALOE VERA KREM TRAJTUES PER KEMBET

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 1,390 lekë
Krem qe perthithet shpejt, per shputa te plasaritura dhe te thata. Me 30% xhel aloe vera dhe ekstrakt manjole bio. Rigjeneron lekuren e plasariturdhe te thate. Hidraton intensivisht. Lekura behet me e bute. ...

Krem qe perthithet shpejt, per shputa te plasaritura dhe te thata.

  • Me 30% xhel aloe vera dhe ekstrakt manjole bio.
  • Rigjeneron lekuren e plasariturdhe te thate.
  • Hidraton intensivisht.
  • Lekura behet me e bute.

Bëni një Vlerësimi