ALOE VERA BALSAM HIDRATUES PER TRUPIN

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 2,090 lekë
Balsam per trupin i lehte dhe qe perthithet shpejt. Me 69% xhel aloe vera dhe ekstrakt manjole bio. Ushqen dhe trajton intensivisht lekuren. Permireson hidratimin e lekures. Lekura eshte e lemuar dhe e trajtuar. ...

Balsam per trupin i lehte dhe qe perthithet shpejt.

  • Me 69% xhel aloe vera dhe ekstrakt manjole bio.
  • Ushqen dhe trajton intensivisht lekuren.
  • Permireson hidratimin e lekures.
  • Lekura eshte e lemuar dhe e trajtuar.

Bëni një Vlerësimi