ALOE VERA KREM DELIKAT PER TRUPIN

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 1,390 lekë
Krem per fytyren dhe trupin i paisur dhe qe nuk yndyros lekuren. Me 35% xhel aloe vera dhe ekstrakt manjole bio. Hidraton intensivisht. Lekura eshte e bute dhe delikate per tu perkedhelur. Perthithet shpejt. ...

Krem per fytyren dhe trupin i paisur dhe qe nuk yndyros lekuren.

  • Me 35% xhel aloe vera dhe ekstrakt manjole bio.
  • Hidraton intensivisht.
  • Lekura eshte e bute dhe delikate per tu perkedhelur.
  • Perthithet shpejt.

Bëni një Vlerësimi