FIGU ACTIVE SHAKES ME VANILJE

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 5,390 lekë
Figu Active Shakes pergatiten thjeshte. Zevendesimi i shijshem i vakteve behet permes perzgjedhjes se varianteve te shijes. Karakteristika te vecanta: Pa laktoze Pa gluten Pa shtese lendesh konservuese Pa shtese sheqeri(permban sheqer natyral) Per cfare perdoret: Per te humbur peshe ne...

Figu Active Shakes pergatiten thjeshte.

Zevendesimi i shijshem i vakteve behet permes perzgjedhjes se varianteve te shijes.

Karakteristika te vecanta:

  1. Pa laktoze
  2. Pa gluten
  3. Pa shtese lendesh konservuese
  4. Pa shtese sheqeri(permban sheqer natyral)

Per cfare perdoret:

  • Per te humbur peshe nepermjet zevendesimit te dy vakteve.
  • Per te ruajtur peshen nepermjet zevendesimit te nje vakti

Doza e rekomanduar:

  • Zevendesoni nje vakt normal me Figu Active Shake
  • Shtoni 28g pluhur ne 250ml qumesht me pak yndyre dhe pa laktoze.

Bëni një Vlerësimi