Power bank st5 mini 5.000 mAh

Gjëndja: 5 Në magazinë

Special Price 2,000 lekë
Power bank 5.000 mAh kapacitet i plote, rezistent dhe shume cilesore. Mund ta merrni me vete dhe te mbushni celularin tuaj te pakten 2 here me nje karikim te vetem.   ...

Power bank 5.000 mAh kapacitet i plote, rezistent dhe shume cilesore. Mund ta merrni me vete dhe te mbushni celularin tuaj te pakten 2 here me nje karikim te vetem. 

 

Bëni një Vlerësimi