Kufje blututh radio sterio Link-tech H660

Gjëndja: 5 Në magazinë

Special Price 3,490 lekë
Kufjet me blututh H660 kualitet dhe cilesi maksimale. Kufjet mund te perdoren edhe si radio stereo....

Kufjet me blututh H660 kualitet dhe cilesi maksimale.

Kufjet mund te perdoren edhe si radio stereo.

Bëni një Vlerësimi