Kufje blututh Link-tech HF95

Gjëndja: 10 Në magazinë

Special Price 2,490 lekë
Kufjet blututh me magnet HF95 jane te pershtatshme per tu perdorur ne cdo moment. Mund ti perdorni kur luani, vraponi, ngisni makinen etj. Me kufjet HF 95 ju mund te degjoni dhe flisni pa u bezdisur aspak pasi kualiteti i tyre eshte i nje klasi te larte. Gjithashtu kufjet HF95 kane volum te larte dh...

Kufjet blututh me magnet HF95 jane te pershtatshme per tu perdorur ne cdo moment. Mund ti perdorni kur luani, vraponi, ngisni makinen etj. Me kufjet HF 95 ju mund te degjoni dhe flisni pa u bezdisur aspak pasi kualiteti i tyre eshte i nje klasi te larte. Gjithashtu kufjet HF95 kane volum te larte dhe bass qe ju mundeson pasterti te zerit dhe audjove te #.  

Bëni një Vlerësimi