Krem KONSTANTA kunder rrudhave me ekstraktet e kermillit

Gjëndja: 50 Në magazinë

Special Price 2,000 lekë
Kremi KONSTANTA me ekstraktet e kermillit eshte 100% bimor dhe i prodhuar ne gjermani. Ky krem ka efekte te menjehershme dhe rezultatet i shikoni qe ne ditet e para te perdorimit. Dobite e ketij kremi   1- Ka efekt te fuqishem kunder rrudhave dhe parandalimit te tyre ...
Kremi KONSTANTA me ekstraktet e kermillit eshte 100% bimor dhe i prodhuar ne gjermani.
Ky krem ka efekte te menjehershme dhe rezultatet i shikoni qe ne ditet e para te perdorimit.
Dobite e ketij kremi
 
1- Ka efekt te fuqishem kunder rrudhave dhe parandalimit te tyre
2- Eleminon rrudhat e vogla qe ne perdorimin e pare
3- Eshte zbardhues dhe largon njollat nga fytyra
4- Hidraton dhe freskon lekuren per gjate 24 oreve
5- Eshte i pershtatshem per te gjithe llojet e lekurave

Bëni një Vlerësimi