Krem Argan per Floke Kacurrel

Gjëndja: 50 Në magazinë

Special Price 900 lekë
Krem Skin Doctor per ruajtjen e kacurrelave tuaja te bukura dhe plot sharm. Me vaj argani i cili ushqen dhe i jep shkelqim flokut tuaj....

Krem Skin Doctor per ruajtjen e kacurrelave tuaja te bukura dhe plot sharm. Me vaj argani i cili ushqen dhe i jep shkelqim flokut tuaj.

Bëni një Vlerësimi