VAJ Xhinxherit

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 800 lekë
Procesi i nxjerrjës së vajit te xhinxherit është me distilim me avull.  Eshtë i gjeneruar me teknologjinë më të fundit në mënyrë që të marrim cilësinë më të mirë të vajit te xhinxherit. Cilë...

Procesi i nxjerrjës së vajit te xhinxherit është me distilim me avull.  Eshtë i gjeneruar me teknologjinë më të fundit në mënyrë që të marrim cilësinë më të mirë të vajit te xhinxherit. Cilësia e këtij vaji është me e larta dhe me fillimin e përdorimit do i vereni ndryshimet pozitive në ditët e para.

Dobite e vajit te xhinxherit jane.

1- Ndihmon tretjen e ushqimit, expectorant, antiseptik, anti-inflamator dhe stimulues seksual.

2- Ndihmon në trajtimin e problemeve të stomakut

3- E dobishme në trajtimin e problemeve respiratore

4- Është një antiseptik i mirë dhe ndihmon kundër helmimit në ushqim

5- Efektive kundër etheve të verdha dhe malaries - E dobishme për kujdesin e flokëve.

6-Ndihmon kontrollimin e zbokthit

7-Vaj i xhinxherit rekomandohet nga të gjithë Hoxhallarët që bëjn Rukje Shërim me Kuran të cilet e njohin mirë Rukjen, pasi që ky lloj vaji bën pastrimin e stomakut nga Xhindët(demonet, ose shpirtrat e keqinj) dhe ndihmon në aftësimin e mendjës gjatë përdorimit të tij që njëriu të arrij qetsin, relaksimin edhe stabilitetin e tij në jetë.

Përdorimi i brendshëm: Një lug e vogel mëngjes dhe mbrëmje

Përdorimi i jashtëm: Lyhet pjesa ku ju mendoni se ka nevoj për trajtim. Me vajin e Xhinxherit 

Bëni një Vlerësimi