KREM KUNDER KALLOVE DHE CARJEVE TE KEMBEVE

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 400 lekë
Orchid Chapped Feet Cream (Krem Orkid për çarjet e këmbëve) 75 ml Orchid Chapped Feet Cream parandalon dehidratimin, siguron parandalim aktiv të Hiperkeratosës (trashjes jo normale të lëkurës). Përdorimi Lyheni duke e masazhuar me butësi zon&e...

Orchid Chapped Feet Cream (Krem Orkid për çarjet e këmbëve) 75 ml Orchid Chapped Feet Cream parandalon dehidratimin, siguron parandalim aktiv të Hiperkeratosës (trashjes jo normale të lëkurës). Përdorimi Lyheni duke e masazhuar me butësi zonën e dëshiruar dy herë në ditë. Kujdes: Vetëm për përdorim të jashtëm.

Bëni një Vlerësimi