KREM PER NGRITJEN DHE FORCIMIN E GJOKSIT

Gjëndja: 98 Në magazinë

Special Price 1,000 lekë
Orchid Breast firming Cream (Krem Orkid për forcimin e gjoksit) Natyral 100 % Orchid Breast firming Cream përmban substanca natyrale bimore efektive në rritjen e shtresave të yndyrës në gjoks pas përdorimit të tij për një periudhë kohore. Ai ndi...

Orchid Breast firming Cream (Krem Orkid për forcimin e gjoksit) Natyral 100 % Orchid Breast firming Cream përmban substanca natyrale bimore efektive në rritjen e shtresave të yndyrës në gjoks pas përdorimit të tij për një periudhë kohore. Ai ndihmon në dhënien e gjoksit volum dhe bukuri. Përdorimi Lyhuni Orchid Breast firming Cream dy herë në ditë duke e fërkuar pjesën e lyer derisa kremi të thithet plotësisht nga lëkura. Rekomandohet përdorimi i kremit për dy muaj rresht. Përmbajtja Vajra 20%, acide yndyrore të lira, lanolinë, kollagen???? (collagen), parfum, ujë, ekstrakte bimore.

Bëni një Vlerësimi