KREM DITE ME VITAMINE (AEC)

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 1,300 lekë
Orchid Anti Stress Cream (Krem Orkid kundër stresit) Për lëkurë të lodhur. Me vitamina A, E dhe C. Me efekt kundër rrudhave Për lëkurë të pastër 50 ml Orchid Anti Stress Cream është shumë efektiv në reduktimin e rrudhave t&eu...

Orchid Anti Stress Cream (Krem Orkid kundër stresit) Për lëkurë të lodhur. Me vitamina A, E dhe C. Me efekt kundër rrudhave Për lëkurë të pastër 50 ml Orchid Anti Stress Cream është shumë efektiv në reduktimin e rrudhave të lëkurës në sajë të formulës së tij me vitaminë E, A dhe C. Ai siguron lëkurë me pamje më të re dhe më të shëndetshme. Vitamina C rikthen energjinë dhe freskinë e një lëkure të rigjallëruar. Përdorimi Orchid Anti Stress Cream është mjaft mirë i harmonizuar me lëkurën. Kështu ai mund të përdoret me të gjitha llojet e lëkurës si edhe me ato shumë të ndjeshme. Lyhuni me Orchid Anti Stress Cream çdo ditë në fytyrë dhe qafë. Ai përbën një bazë ideale për makiazh.

Bëni një Vlerësimi