SAPUN DAFINE

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 300 lekë
Ky sapun është bërë nga vaji natyral i dafinës, është perfekt për të bër lëkurën tuaj të fortë dhe të shëndetëshme. Sapuni i largon papastërtitë nga lëkura duke i dhënë asaj një pamje n...

Ky sapun është bërë nga vaji natyral i dafinës, është perfekt për të bër lëkurën tuaj të fortë dhe të shëndetëshme. Sapuni i largon papastërtitë nga lëkura duke i dhënë asaj një pamje natyrale dhe të shëndetëshme.

Bëni një Vlerësimi