SAPUN PER LARGIMIN E NJOLLAVE TE ERRTA

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 300 lekë
Ky sapun ndihmon në largimin e zonave të errëta dhe ç'ngjyrosjes së lëkurës. Ky sapun është i tejmbushur me mirësitë e ekstrakteve natyrale duke i siguruar lëkurës tuaj një eleminim total të ceneve dhe pikave të err&eu...

Ky sapun ndihmon në largimin e zonave të errëta dhe ç'ngjyrosjes së lëkurës. Ky sapun është i tejmbushur me mirësitë e ekstrakteve natyrale duke i siguruar lëkurës tuaj një eleminim total të ceneve dhe pikave të errëta.Ekstraktet herbale dhe Vitamina E & C ushqejnë dhe zbusin lëkurën tuaj, e ndihmojnë të rigjallëroj lëkurën dhe rivendosjen e qartësisë dhe pastërtisë së lëkurës. Bën lëkurën tuaj të duket sa më

Bëni një Vlerësimi