SAPUN ME ARGAN

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 300 lekë
Sapuni përmban vaj të pastër të bimës Argan nga Maroku i cili është një nga sekretet më të lashtë të bukurisë. Ky sapun është jashtëzakonisht i dobishëm në riparimin dhe rimbushjen e lëkurës dhe rikth...

Sapuni përmban vaj të pastër të bimës Argan nga Maroku i cili është një nga sekretet më të lashtë të bukurisë. Ky sapun është jashtëzakonisht i dobishëm në riparimin dhe rimbushjen e lëkurës dhe rikthimin e shkëlqimit natyral të saj. Sapuni i arganit është i pasur me qeliza hidratuese për lëkurën të cilat ndihmojnë në riparimin e plagëve ekzistuese të formuara për shkak të puçrrave dhe parandalimin e plakjes së lëkurës.

Bëni një Vlerësimi