VAJ I FARES SE ZEZE HEMANI

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 800 lekë
Vaji i fares se zeze, Habe Seuda Fara e zeze eshte perdorur 2500 vjet p,e,r,s Njihet qysh ne lashtesi Eshte bima medicinale me e mir Per te gjitha llojet e semundjeve Eshte anti kancer Parandalon diabetin Te gjitha semundjet e stomakut dhe aciditetin Dhimbjet e kokes dhe migrenen Cdo lloj semundje t...

Vaji i fares se zeze, Habe Seuda Fara e zeze eshte perdorur 2500 vjet p,e,r,s Njihet qysh ne lashtesi Eshte bima medicinale me e mir Per te gjitha llojet e semundjeve Eshte anti kancer Parandalon diabetin Te gjitha semundjet e stomakut dhe aciditetin Dhimbjet e kokes dhe migrenen Cdo lloj semundje tek femrat ne lindje dhe per mbajtjen e fetusit ne bark Acarimet gjinekologjike Impotenca Dobesia seksuale Ulja e kolisterolit ne gjak Semundjet e syve dhe mos shikimi mire Largon keputjen dhe dembelizmin Te vjellat e shpeshta Rraumatizma dhe dhimbja e shpines Acarimi i lekures dhe ferkimi ndermjet kofsheve Keto ishin disa nga semundjet kryesore Qe trajton vaji i fares se zeze Produkti eshte 100% natyral.

Bëni një Vlerësimi