Vaj Propolis për Fëmijë

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 1,000 lekë
Përdoret për të trajtuar imunitetin e dobët, kundër të ftohtit, për grykët, përdoret për sistemin urinar dhe infeksionet e fishkëzës. Përdoret për sëmundjet e gojës, kavitetin e dhëmbëve dhe sistemin e frymarje...

Përdoret për të trajtuar imunitetin e dobët, kundër të ftohtit, për grykët, përdoret për sistemin urinar dhe infeksionet e fishkëzës. Përdoret për sëmundjet e gojës, kavitetin e dhëmbëve dhe sistemin e frymarjes.

Bëni një Vlerësimi