Vaj Domate

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 800 lekë
Faktor anti plakjeje per lekuren. Rinon lekuren e vjeter dhe i jep asaj freski. Sherben si zbutes natyral dhe shkelqyes buzesh. Perdoret per flokun e lodhur dhe te keputur, per lëkurën e demtuar, te thatë dhe të plasaritur. Trajton ekzemën, psoriasis dhe sëmundje të...

Faktor anti plakjeje per lekuren. Rinon lekuren e vjeter dhe i jep asaj freski. Sherben si zbutes natyral dhe shkelqyes buzesh. Perdoret per flokun e lodhur dhe te keputur, per lëkurën e demtuar, te thatë dhe të plasaritur. Trajton ekzemën, psoriasis dhe sëmundje të tjera të lëkurës.

Bëni një Vlerësimi