Vaj Susami + Ulli

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 800 lekë
Përdoret për trajtimin e arteriosklerozës, tensionit të gjakut dhe sëmundjeve të zemrës. Largon kruajtjen (pa ndonjë shkak të njohur) dhe shpërthim e puçrrave të lëkurës, përkundër efektit pozitiv ndaj infeksioneve, pl...

Përdoret për trajtimin e arteriosklerozës, tensionit të gjakut dhe sëmundjeve të zemrës. Largon kruajtjen (pa ndonjë shkak të njohur) dhe shpërthim e puçrrave të lëkurës, përkundër efektit pozitiv ndaj infeksioneve, plagëve dhe djegieve të ndryshme. - Jep rezultate të kënaqshme në trajtimin e ekzemës dhe psoriasis. - Forcon flokun, i jep shkëlqim, gjallëron qelizat e flokut dhe lufton zbokthin. - Përdoret në trajtimin e encephalitit dhe të helmimit Botulism. - Është diuretik i mirë për problemet e veshkave dhe të kanaleve urinare dhe te fshikëzës. - Përdoret për rastet e kontraksioneve të muskujve, kyçeve dhe dhembjet e tyre. - Zbut lëkurën dhe fytyrën dhe pengon daljen e rrudhave.

Bëni një Vlerësimi