Oat oil

Gjëndja: 100 Në magazinë

Special Price 800 lekë
Eshtë një vaj ushqyes, i cili vepron si forcues për zemrën, nervat, dhe gjëndrat. Përdorimi i brendshëm Perdoret për trajtimin e depresionit, lodhjes nervore, herpesit, gjate fazes se menopauszes dhe ne rastet e dobësise pas kalimit te nje sëmundjeje...

Eshtë një vaj ushqyes, i cili vepron si forcues për zemrën, nervat, dhe gjëndrat. Përdorimi i brendshëm Perdoret për trajtimin e depresionit, lodhjes nervore, herpesit, gjate fazes se menopauszes dhe ne rastet e dobësise pas kalimit te nje sëmundjeje. Thjerrzat janë përdorur si çaj bimor, për të luftuar osteoporozën, për të lehtësuar dhimbje, per te qetësuar fëmijët, per te qetësuar qetësues të moshuar. Thjerrzat gjithashu luftojnë ankthin dhe sulmet e panikut, ndihmojne ne rritjen e sistemit imunitar dhe heqjen e depresionit. Thjerrzat mendohet qe kane një efekt qetësues dhe janë gjithashtu të dobishme për të ndaluar pirjen e duhanit. Një dozë ditore prej ketij vaj mund te përdoret gjithashtu për të ulur nivelet e kolesterolit Përdorimi i jashtëm Mund te perdoret për përgatitje te ndryshme mjekësore dhe kozmetike, për të hequr puçrrat e fytyres dhe per te trajtuar lëkurën e thatë Mund te perdoret: - Në lëkurë: si qetësues, zbutës dhe hidratues. - Në flokë: Mund te perdoret nga persona qe kane floke me probleme apo persona qe ju bien shume floket. Vepron ne menyre të dobishme mbi te gjitha llojet e lëkurës

Bëni një Vlerësimi