Krem Orchid Spf 50

SKU: PROD-20128
I sugjeruar
Krem profesional per forcimin e lekures dhe mbrojte spf 50 Mbrojtes Profesional per Lekuren e Fytyres tuaj Kremi Orchid eshte pjese e nje formule kunder renies dhe plakjes se lekures Kjo formule ju mundeson nje efekt te dukshem dhe te menjehershem i cili zgjat per nje kohe te gjate Formula ndihmon ne rigjenrimin dhe forcimin e lekures Permban Kolagjen, i cili luan nje rol esencial ne suportimin e struktures se lekures,  pasi me kalimin e kohes lekura humbet kolagjenin e si pasoj behet me pak elastike dhe humbet fortesine e saj. Perq...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0