Collagen & Vitamin E Skin Care Cream

SKU: PROD-20124
Collagen & Vitamin E Skin Care Cream - Kremi per Kujdesin e Lekures me Kolagjen & Vitamine E nga Produkte Natyrale Kremi permban elementet natyral me te efektshem si Aloe Vera, Embrioni i Grurit, Kolagjen, Fare Luledielli. Kjo permbajtje ndihmon ne reduktimin e shenjave te dukshme te plakjes se fytyres si dhe vonojn plakjen e lekures    Formule e Pasur me Elemente Natyral I jep Butesi Lekures Trajtim i efektshem kunder plakjes se lekures Evektiv kunder Lekures se Thate Sasia 100ml...
Disponueshmëria:

1000 në magazinë

0

Përshkrim

Collagen & Vitamin E Skin Care Cream - Kremi per Kujdesin e Lekures me Kolagjen & Vitamine E nga Produkte Natyrale

Kremi permban elementet natyral me te efektshem si Aloe Vera, Embrioni i Grurit, Kolagjen, Fare Luledielli.

Kjo permbajtje ndihmon ne reduktimin e shenjave te dukshme te plakjes se fytyres si dhe vonojn plakjen e lekures 

 

Formule e Pasur me Elemente Natyral

I jep Butesi Lekures

Trajtim i efektshem kunder plakjes se lekures

Evektiv kunder Lekures se Thate

Sasia 100ml