Mat Natyral i Lehtë Bjond Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

SKU: PROD-20114
Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:8.07   Ngjyra:Light Matt Natural Blond - Mat Natyral i Lehtë Bjond Forcon flokun kunder thyerjeve Tone ngjyre natyrale Ngjyre qe Zgjat Gjate Mbulon Thinjat 100%   Per Perdorim Profesional dhe Vetiak (Shtepiak) Lexoni me kujdes letren demonstrative. Vetem per perdorim te jashtem. Paketimi: 100 ml Krem + 150 ml Oxidant + 10 ml Serum....
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0