Bjonde Ulli e Akullt Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

SKU: PROD-20084
Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional me Bazë Bimore   Kodi:11.11   Ngjyra:Ice Olive Blond - Bjonde Ulli e Akullt Forcon flokun kunder thyerjeve Tone ngjyre natyrale Ngjyre qe Zgjat Gjate Mbulon Thinjat 100%   Per Perdorim Profesional dhe Vetiak (Shtepiak) Lexoni me kujdes letren demonstrative. Vetem per perdorim te jashtem. Paketimi: 100 ml Krem + 150 ml Oxidant + 10 ml Serum....
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0

Përshkrim

Nitro Canada Cinema Professional Hair

Colagen Pro Hair Color System

Produkt Profesional me Bazë Bimore

 

Kodi:11.11

 

Ngjyra:Ice Olive Blond - Bjonde Ulli e Akullt

Forcon flokun kunder thyerjeve

Tone ngjyre natyrale

Ngjyre qe Zgjat Gjate

Mbulon Thinjat 100%

 

Per Perdorim Profesional dhe Vetiak (Shtepiak)

Lexoni me kujdes letren demonstrative.

Vetem per perdorim te jashtem.

Paketimi: 100 ml Krem + 150 ml Oxidant + 10 ml Serum.