Ulli Intensiv Nitro Canada Cinema Professional Hair Color System

SKU: PROD-20082
Nitro Canada Cinema Professional Hair Colagen Pro Hair Color System Produkt Profesional   Kodi:7.8   Ngjyra:Intense Olive - Ulli Intensiv Forcon flokun kunder thyerjeve Tone ngjyre natyrale Ngjyre qe Zgjat Gjate Mbulon Thinjat 100%   Per Perdorim Profesional dhe Vetiak (Shtepiak) Lexoni me kujdes letren demonstrative. Vetem per perdorim te jashtem. Paketimi: 100 ml Krem + 150 ml Oxidant + 10 ml Serum....
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0