Kremi per Fytyren dhe Trupin me Collagen dhe Faren e Zeze

SKU: PROD-20064
Kremi per Fytyren dhe Trupin me Collagen dhe Faren e Zeze Collagen Cream   Nje formule inovative e zhvilluar me baze Collagen dhe Faren e Zeze   Eshte nje krem zbardhues, i cili ribalancon dhe i jep shkelqim tonit te lekures, si dhe mbulon njollat dhe largon pikat e zeza.   Ky krem i vecante me permbajtjen e fares se zeze dhe Collagen permireson colagenin ne lekuren tuaj dhe e mbron ate nga rrezet ultra violet UV.   Mbron Lekuren tuaj nga rrezet e demshme te diellit, ruan shendetin e lekures, i jep asaj bu...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0