Krem me Vitamine E + Vaj Argani & Vaj Bajamesh

SKU: PROD-20062
Phenomenal Krem me Vitamine E + Vaj Argani & Vaj Bajamesh  Për Kujdesin e përditshëm të duarve dhe trupit tuaj.   I përshtatshëm për lëkurën e thatë dhe atë të lodhur. Kujdes special për lëkurën e thatë dhe atë të lodhur.   Vitamina E për një kohë të gjatë është përdorur në kozmetikë për prodhimin e kremrave që i luftojnë rrudhat dhe shenjat tjera që tr...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0