Krem Nate me Vaj Farë Rrushi dhe Vitaminë C

SKU: PROD-20061
Phenomenal Krem Nate me Vaj Farë Rrushi dhe Vitaminë C.   Për një lëkurë të shëndetshme dhe të re. (Krem nate)   Hidratues dhe Ushqyes shumë i mirë për lëkurën tuaj.   Kujdesi intensiv për lëkurën e fytyrës, qafës dhe nën sytë.   Kujdes special për rrudha të holla   Kujdesi intensiv gjatë gjithë natës   I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëku...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0