Krem me Farat e Shegës

SKU: PROD-20060
Phenomenal Krem me Farat e Shegës, një kujdes natyral për fytyrën dhe lëkuren e qafës, produkt special nga Produkte Natyrale   Krem me Vaj Fara Shege + vitaminë E + mbrojtës spf +30   Për lëkurë të shëndetshme dhe të re. (Krem dite)   Krem Dite për të 7 ditët e javës, hidratues, ushqyes dhe mbrojtës shumë nga dielli me faktor mbrojtës spf + 30   Mbron lëkuren nga problemet dhe aknet. Anti rrudh...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0

Përshkrim

Phenomenal Krem me Farat e Shegës, një kujdes natyral për fytyrën dhe lëkuren e qafës, produkt special nga Produkte Natyrale
 
Krem me Vaj Fara Shege + vitaminë E + mbrojtës spf +30
 
Për lëkurë të shëndetshme dhe të re. (Krem dite)
 
Krem Dite për të 7 ditët e javës, hidratues, ushqyes dhe mbrojtës shumë nga dielli me faktor mbrojtës spf + 30
 
Mbron lëkuren nga problemet dhe aknet.
Anti rrudhë.
 
Jep Mbrojtje kundër plakjes.
Kujdes intensiv për lëkurën e fytyrës dhe lëkurën e qafës.
I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës
Certifikime:
iso: 9001
iso: 22000
Standardet e PMP
 
Sasia 150 ml