Hurmat Sukkeri 1 Kg

SKU: PROD-20056
Hurmat Sukkeri: Lloj i veçantë i hurmave arabe. Të pasura me fibra, vitamina dhe lëndë ushqyese.   Karakteristikë e tyre është ëmbëlsia, me gjithë butësinë, aromën dhe shijen e karamelit.   Luftojnë anoreksinë, ulin kolesterolin, parandalojnë prishjen e dhëmbëve dhe gjithashtu ndihmojnë në largimin e lodhjes.   Ndihmojnë nënat reja në shtimin e qumshtit të gjirit, si dhe parandalojnë depresio...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0