Hurmat e Medinës, Safawi

SKU: PROD-20053
Hurmat Safawi: Janë të ngjashme me hurmat Ajwa, afërsisht me të njëjtën ngjyrë në të zezë dhe të ngjashme në butësi.   Të dyja llojet rriten në Medine. Kanë veti shëruese dhe përmbajtje të lartë të mineraleve dhe vitaminave.   Ndihmojnë në luftimin dhe kurimin e shumë sëmundjeve, nga mbipesha dhe diabeti deri tek kapsllëku dhe kanceri.   Stimulojnë shtimin e qumshtit të gjirit dhe ndi...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0