Hurmat e Medinës, Amber

SKU: PROD-20052
Hurmat Amber: Kanë efekt në përmirësimin dhe stimulimin e shërimit natyral të organizmit.   Ndihmojnë në përmirësimin e punës së aparatit tretës dhe trajtimin e kapsllëkut.   Të pasura me kalcium, squfur, hekur, kalium, fosfor, mangan etj.   Janë një suplement i shkëlqyer për zemrën, gjakun dhe kockat.   Ky lloj është i veçantë midis llojshmërive të hurmave të Medines, e njohur p&...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0