Hurma Sugai

SKU: PROD-20051
Sugai: Të famshme për ngjyrën e tyre në dy tone. Baza e tyre është e artë dhe pak e thatë, pjesa tjetër e trupit është kafe dhe e butë.   Ndihmon në luftimin e kancerit abdominal.   Cilësohet si një laksativ i shkëlqyer.   Janë një suplement i shkëlqyer për zemrën, gjakun dhe çrregullimin e zorrëve.   Posedojnë fuqi antidotike që frenojnë dhe eleminojnë krimbat dhe parazitët ...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0