Hurma Medjool

SKU: PROD-20050
Medjool: Burim i shkëlqyer i vitaminave B2, B3, B6, B9. Përmbajnë potassium në nivele të larta. Një përmbajtje e tillë është shumë e nevojshme për shëndetin e kockave dhe vitalitetin e trupit.   Karburant natyral për trupin tuaj.   Mbrojnë shëndetin e trurit.   Të pasura me antioksidantë.   Janë të mëdha në përmasa. Kanë shije gati si karameli, të buta dhe me një aromë delikate. &...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0

Përshkrim

Medjool: Burim i shkëlqyer i vitaminave B2, B3, B6, B9. Përmbajnë potassium në nivele të larta.
Një përmbajtje e tillë është shumë e nevojshme për shëndetin e kockave dhe vitalitetin e trupit.
 
Karburant natyral për trupin tuaj.
 
Mbrojnë shëndetin e trurit.
 
Të pasura me antioksidantë.
 
Janë të mëdha në përmasa. Kanë shije gati si karameli, të buta dhe me një aromë delikate.
 
Ndihmojnë në trajtimin e anemisë, pasi përmbajnë një nivel të lartë hekuri.
 
Produkt 100% Organik - Origjina: Arabia Saudite
 
Sasia 1 Kg