Shampo Phenomenal me Ekstrakte te Bishtit te Kalit

SKU: PROD-20048
Shampo Phenomenal me Ekstrakte te Bishtit te KalitHorse Tail ShampooShampo me ekstraktet e bimes se Bishtit te Kalit,per forcimin e flokeve te dobetTrajtim Special per Floket dhe SkalpinKujdes Intensiv nga Produkte NatyraleSasia: 400 ml...
Disponueshmëria:

500 në magazinë

0