Shampo Phenomenal per Femije dhe Bebe

SKU: PROD-20044
Shampo Phenomenal per Femije dhe Bebe Formule speciale me ekstrakte frutash dhe vajra natyrale.   Floku skalpi dhe lekura e bebeve dhe femijeve do te jet e bute si mendafshi Arome shume e mire. Nuk shkakton lot dhe djegje te syve. Sasia 300 ml  ...
Disponueshmëria:

600 në magazinë

0