Kapsulat me Vajin e Farave të Lirit

SKU: PROD-20037
I sugjeruar
Kapsulat Phenomenal me Vajin e Farave të Lirit 500mg   Vaji është ekstraktuar me metoden e ftohtë, duke mos ndryshuar strukturën kimike të vajit.   Format 500 mg    Suporton shëndetin e trupit, trurit dhe zemrës. Burimi i shkëlqyer i Omega 3.6.9 Laksativ Natyral. Ndihmon në rënien në peshë.   Ky vaj natyral shumë rekomandohet për mirëqenie dhe ushqim të trupit dhe se konsiderohet të jetë burimi më i p...
Disponueshmëria:

800 në magazinë

0