CLiNiCO Shampo Trupi Dermatologjike me Akull dhe Mente

SKU: PROD-20034
Shampo Trupi Dermatologjike me Akull dhe Mente Mbroni lëkurën tuaj nga Mikrobet Formulë dermatologjike me një balancues pH Pas perdorimit do te jeni me te Fresket dhe me Lekure te Bute E Testuar dhe Aprovuar nga Dermatologet Gjerman Eleminon 99.9% te mikrobeve Perdorimi: Aplikoni shampon ne duart tuaja dhe Masazhoni Trupin Produkte Natyrale Sepse Trupi juaj meritoni te trajtohet ne menyre te shendeteshme. Sasia 300ml...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Shampo Trupi Dermatologjike me Akull dhe Mente

Mbroni lëkurën tuaj nga Mikrobet

Formulë dermatologjike me një balancues pH

Pas perdorimit do te jeni me te Fresket dhe me Lekure te Bute

E Testuar dhe Aprovuar nga Dermatologet Gjerman

Eleminon 99.9% te mikrobeve

Perdorimi: Aplikoni shampon ne duart tuaja dhe Masazhoni Trupin

Produkte Natyrale Sepse Trupi juaj meritoni te trajtohet ne menyre te shendeteshme.

Sasia 300ml