CLiNiCO Shampo Trupi Dermatologjike me Mineralet e Detit

SKU: PROD-20032
Shampo Trupi Dermatologjike me Mineralet e Detit Mbroni lëkurën tuaj nga Mikrobet Formulë dermatologjike me një balancues pH Pas përdorimit do të jeni më të Freskët dhe me Lëkurë të Butë E Testuar dhe Aprovuar nga Dermatologët Gjerman Eleminon 99.9% te mikrobeve Përdorimi: Aplikoni shampon në duart tuaja dhe Masazhoni Trupin Produkte Natyrale Sepse Trupi juaj meriton të trajtohet në mënyrë të shëndetshme. Sasia 300ml...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Shampo Trupi Dermatologjike me Mineralet e Detit

Mbroni lëkurën tuaj nga Mikrobet

Formulë dermatologjike me një balancues pH

Pas përdorimit do të jeni më të Freskët dhe me Lëkurë të Butë

E Testuar dhe Aprovuar nga Dermatologët Gjerman

Eleminon 99.9% te mikrobeve

Përdorimi: Aplikoni shampon në duart tuaja dhe Masazhoni Trupin

Produkte Natyrale Sepse Trupi juaj meriton të trajtohet në mënyrë të shëndetshme.

Sasia 300ml