Qumësht Blete

SKU: PROD-20018
Qumështi i bletës është “ilaçi i mrekullive”, pasi ka efekte kuruese për të gjitha moshat dhe shëron disa nga sëmundjet që vuajnë pjesa më e madhe e popullsisë. Në këtë përfundim ka arritur një grup shkencëtarësh në Universitetin “Kyushu” në Japoni, të cilët kanë renditur sëmundjet dhe efektet që jep qumështi i bletës. Shkencëtarët duke studiuar qumështin kan&...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0