PN Vaj Organik Arre Kokosi 250 ml

SKU: PROD-20016
I sugjeruar
PN Vaj Organik Arre Kokosi 250 ml Vaji i arrës së kokosit përdoret në pjesën më të madhe të rasteve për përdorim të jashtëm për forcimin e flokëve dhe për disa probleme të lëkurës. Struktura përbërëse: Vaji përfitohet përmes metodës së shtrydhjes së ftohtë dhe nxirret nga fruti i freskët i arrës së kokosit, të cilat merren nga fushat e mbjella me arrë kokosi që gjenden në ven...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0