Minoxidil Shampoo

SKU: PROD-20014
Shampo Terapeutike per Lehtesimin apo qetesimin e Skalpit te Acaruar, Zbokthit dhe Psoriasis. Per te gjitha llojet e Flokeve. Minoxidil Shampoo Sasia 210ml...
Disponueshmëria:

0 në magazinë

0

Përshkrim

Shampo Terapeutike per Lehtesimin apo qetesimin e Skalpit te Acaruar, Zbokthit dhe Psoriasis.

Per te gjitha llojet e Flokeve.

Minoxidil Shampoo

Sasia 210ml